Svet-Stranek.cz
Láskyplný chlupatý buldozer do každé rodiny :o)
Neřízená střela

Mladá Boleslav krajská výstava:Láskyplný chlupatý buldozer do každé rodiny :o)

Mladá Boleslav krajská výstava





28.4.2012
kat.č.332
rozhodčí pí. Dolejšová

Třída dorostu


Velmi nadějná 1

Velmi hezká hlava, oko tmavé, dobrá čenichová partie, nůžky, dobrá horní i spodní linie, silné, dobře úhlené končetiny, dobře předvedená.


Výstava, kterou jsme málem nevydýchali :o)) Třicetistupňové vedro, vystavovali jsme v hale a na řadu v našem kruhu přišli mezi posledními.
Nesie jsem den před výstavou důkladně vykoupala, vyčesala a vyfoukala. Aby se v noci nevyválela v kde čem, nebo nezmokla, byla na noc vevnitř. Tenhle nečekaný komfort ocenila tak, že se na protest vyčůrala a okamžitě se v tom vyválela, abych viděla, že tohle se medvíďatům prostě nedělá .o)) Naštěstí jsem trémař a tak jsem měla budíka na čtvrtou hodinu, bylo tedy možné napáchané škody opět dát do pořádku. Nemusím říkat, že nadšená jsme z toho nebyly ani jedna z nás .o))

Měla jsem trošku obavu z rozhodčí paní Dolejšové, některé kritiky na netu na její hlavu dštili oheň a blesky, mohu ale říct, že z mého pohledu jde o velmi příjemnou paní rozhodčí, která se jevila jako spravedlivá, předvedla milou trpělivost a nezkušenými vystavujícími, dovádivostí štěňat vkruhu a přihlédla i k šílenému vedru v hale.

Když jsme tedy nastoupily úplně upečené a viděla co s fenkou dusno a vedro provádí, nenutila nás zbytečně běhat a stačilo jí maličké kolečko, aby okoukla pohyb.

Její přístup k pesanům byl něžný a ohleduplný, bylo vidět, že psy má ráda.  K vystavujícím se chovala mile a sympaticky. Musím říct, že na ní rádi pojedeme znovu.